Thursday, September 4, 2008

14B

hmm, det her post skulle faktisk have været oppe for like en uge siden. Men nu kom det.

Så har vi mere eller mindre etableret os som firma, vi har 2 kunder og en website. og er igang med at samle en masse erfaring og bygge vores struktur. 
So far har vi vores website www.14b.dk den er ikke meget, men det er heller ikke meningen, nu skal vi jo først lige have et firma op og stå.

Firmaet kalder sig et multi mediebureau. det er fordi vi ikke beskæftiger os med multimedier som i folkemunde ofte er noget med digitale medier. Vi beskæftiger os med medier, mange medier, og ja så er vi jo et bureau. Når vi får en addresse i NYC så bliver vi vel et multi mediehus, men der nok lige et par år. Well, indtil videre har vi to opgaver, den ene som omhandler udformning af visuel identitet og website, visuelt såvel som udvikling. og vores anden kunde hvor vi skal lave video for, eller vi skal lave viral marketing via YT.

Indtil videre glæder jeg mig til at se output af vores to igangværende projekter.

Og så er jeg gået lidt igang med at kigge på intranet løsninger, wow en verden af muligheder(det vidste jeg godt) men jeg tror vi holder os til platformen.

der er meget at gøre, så her kommer en liste som vil blive tjecket af som tingene skrider frem:
  • Todo/Task liste software, der findes sikkert noget. Men jeg laver det lige selv  :)
  • Intranet, det skal "bare" sættes op.
  • Finde en løsning i forhold til email og alskens forretnings software, giganterne ser godt ud og så er der en small town player med, men hvem det bliver er svært, de har hver deres fordel.
Det var vidst det, ellers kommer der en update på dette indlæg.
Post a Comment

Choose a month: